çoğu bilgisayarcı da kalitesiz ve dandik aparatlar vardır bir de bunları yüksek fiyata koymaya çalışırlar,yine bazı sitelerden gördüğün malzemelerin çoğu da internetten araştırıp bulabileceğin nitelikte olduğu için,internetten almak daha mantıklıHDD ve SSD'yi kasaya montajlarken koyduğumuz disk yuvasını nereden bulabilirim?
Kasanın üretici firmasının internet sitesine bakmalısın. Coğu firma satiyor.HDD ve SSD'yi kasaya montajlarken koyduğumuz disk yuvasını nereden bulabilirim?
Bu lanet sorunu ben de yaşıyorum. Kasayı aldığım Vatan PC nedense kasa içi bu 3,5 inç HDD için gerekli olan kızakları vermedi. Kasa dahilinde yokmuş. Bana yalan gibi geldi. Ve ben de arıyorum bulamıyorum. İnternetten birkaç yere baktım ama alakasız uyumsuz dandik şeyler var. Bunu almıştım mesela SSD için ama iki yandan sıkıyor yamuk duruyor işe yaramaz bir şey.HDD ve SSD'yi kasaya montajlarken koyduğumuz disk yuvasını nereden bulabilirim?
Mesela Zalman için var mı böyle bi satış?Kasanın üretici firmasının internet sitesine bakmalısın. Coğu firma satiyor.
Üzgünüm ama galiba zalman tekli olarak satmiyor. Cooler master satiyordu oysaki.Bu lanet sorunu ben de yaşıyorum. Kasayı aldığım Vatan PC nedense kasa içi bu 3,5 inç HDD için gerekli olan kızakları vermedi. Kasa dahilinde yokmuş. Bana yalan gibi geldi. Ve ben de arıyorum bulamıyorum. İnternetten birkaç yere baktım ama alakasız uyumsuz dandik şeyler var. Bunu almıştım mesela SSD için ama iki yandan sıkıyor yamuk duruyor işe yaramaz bir şey.
...
Eki Görüntüle 381748
Mesela şu linkteki sağlam bişeye benziyor ama nerede satılıyor bilmiyorum.
...
![]()
ICY DOCK EZ-FIT PRO Dual MB082SP 2.5inç -3.5inç Çevirici SATA ve IDE SSD / HDD Kızağı | Asnet Bilgi Sistemleri
ICY DOCK EZ-FIT PRO Dual MB082SP; 3.5 inç sürücü yuvasında 2 adet 2.5 inç sürücü kullanılmasını sağlarwww.asnet.com.tr
Icy Dock EZ-FIT PRO 3.5 inç Yuvayı 2 x 2.5 inç Yuvaya Çevirici Sürücü Kızağı - MB082SP
MB082SP Icy Dock EZ-FIT PRO 3.5 inç Yuvayı 2 x 2.5 inç Yuvaya Çevirici Sürücü Kızağı Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Mesela Zalman için var mı böyle bi satış?
Bunu kullanıyorum :
ZALMAN - Z9 Plus
Bu lanet sorunu ben de yaşıyorum. Kasayı aldığım Vatan PC nedense kasa içi bu 3,5 inç HDD için gerekli olan kızakları vermedi. Kasa dahilinde yokmuş. Bana yalan gibi geldi. Ve ben de arıyorum bulamıyorum. İnternetten birkaç yere baktım ama alakasız uyumsuz dandik şeyler var. Bunu almıştım mesela SSD için ama iki yandan sıkıyor yamuk duruyor işe yaramaz bir şey.
Aradığın şey bu değil. İşe yaramaz. Bende var , yandan vidalanmıyor. Vidalansa da bi tarafı boşta kalıyor. Yaptığı tek şey SSD'yi kendine sabitlemek.
Aradığın şey bu değil. İşe yaramaz. Bende var , yandan vidalanmıyor. Vidalansa da bi tarafı boşta kalıyor. Yaptığı tek şey SSD'yi kendine sabitlemek.
Bak bunda ölçüleri de yazmış. (İkinci fotoda) Ölçerek al derim.
https://www.hepsiburada.com/s-link-...n-pc-kasaici-hdd-yuva-kasasi-p-BSUCZLKPC-9596
Bakalım umarım kasana uygun boyutta çıkarDikkat etmemiştim direk sipariş ettim para boşa gitti desene![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.