HDD/SSD Aparatı Nereden Bulunur?

HDD ve SSD'yi kasaya montajlarken koyduğumuz disk yuvasını nereden bulabilirim?
çoğu bilgisayarcı da kalitesiz ve dandik aparatlar vardır bir de bunları yüksek fiyata koymaya çalışırlar,yine bazı sitelerden gördüğün malzemelerin çoğu da internetten araştırıp bulabileceğin nitelikte olduğu için,internetten almak daha mantıklı

HDD ve SSD'yi kasaya montajlarken koyduğumuz disk yuvasını nereden bulabilirim?
Bu lanet sorunu ben de yaşıyorum. Kasayı aldığım Vatan PC nedense kasa içi bu 3,5 inç HDD için gerekli olan kızakları vermedi. Kasa dahilinde yokmuş. Bana yalan gibi geldi. Ve ben de arıyorum bulamıyorum. İnternetten birkaç yere baktım ama alakasız uyumsuz dandik şeyler var. Bunu almıştım mesela SSD için ama iki yandan sıkıyor yamuk duruyor işe yaramaz bir şey.
...
kasa-ici-hdd-ssd-montaj-kiti-25-to-35-plastik__0164015525400797.jpg

Mesela şu linkteki sağlam bişeye benziyor ama nerede satılıyor bilmiyorum.
...
Kasanın üretici firmasının internet sitesine bakmalısın. Coğu firma satiyor.
Mesela Zalman için var mı böyle bi satış?
Bunu kullanıyorum :
http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=362

Son düzenleme:
Bu lanet sorunu ben de yaşıyorum. Kasayı aldığım Vatan PC nedense kasa içi bu 3,5 inç HDD için gerekli olan kızakları vermedi. Kasa dahilinde yokmuş. Bana yalan gibi geldi. Ve ben de arıyorum bulamıyorum. İnternetten birkaç yere baktım ama alakasız uyumsuz dandik şeyler var. Bunu almıştım mesela SSD için ama iki yandan sıkıyor yamuk duruyor işe yaramaz bir şey.
...
Eki Görüntüle 381748
Mesela şu linkteki sağlam bişeye benziyor ama nerede satılıyor bilmiyorum.
...

Mesela Zalman için var mı böyle bi satış?
Bunu kullanıyorum :
ZALMAN - Z9 Plus
Üzgünüm ama galiba zalman tekli olarak satmiyor. Cooler master satiyordu oysaki.

Hepsiburada'da buldum. Umarım işine yarar.

Link: Captcha Verification

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı