HDD sürekli kendini açık kapatıyor

glbhkn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, harddisk çalışıyor fakat bilgisayar açarken de yoruluyor yani bilgisayarın açılma süresi de uzuyor başka bir harddisk takılı iken yaklaşık 1 dakikada açılıyor ama bu 750 GB'lik harddisk takılı olduğunda 5 dakikayla yakın açılıyor bilgisayar. Harddiski dinliyorum ve sürekli kendini açıp kapatıyor cidden bu durumdan sıkıldım içindede bilgilerim vardı. Bilgisayar 5 dakika sonra açıldıktan sonrada harddisk gözükmüyor hiçbir şekilde ama çalışma devam ediyor. Bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam HDD Tune-Hard Disk Sentinel gibi program ile taratın ben pek bir şey diyemem kimse yazmamış diye ve çoğu kişinin yazacağı şeyler bunlar olacağı için yazdım hocam :D

Eyvallah sağ olasın hocam fakat aygıt yöneticisinde falanda görmüyor. Ve belki de BIOS'da görüyordur diye bir bakayım dedim fakat oradada görmüyor ama BIOS girdiğim zamanda açılıp kapanmıyor normal çalışıyor tam delirmelik :d

Eyvallah sağ olasın hocam fakat aygıt yöneticisinde falanda görmüyor. Ve belki de BIOS'da görüyordur diye bir bakayım dedim fakat oradada görmüyor ama BIOS girdiğim zamanda açılıp kapanmıyor normal çalışıyor tam delirmelik :d

Hocam o zaman harddisk için geçmiş olsun diyelim :D ben pek bir şey diyemem ama çoğu hocam HD Tune ile taratın diyeceği için önceden ben söyleyeyim siz taratmaya başlatın diye söylemiştim.

En kısa sürede verilerinizi yedekleyip o hard diski çöp ile buluşturmanız gerekiyor. Maalesef bu tür konularda bizim elimizden bir şey gelmiyor. :)

Başka bir harddisk taktiğimda hiçbir sorun yok hocam ama dediğim gibi bu harddisk bu şekilde yapıyor ginede sağ ol.
Hocam o zaman harddisk için geçmiş olsun diyelim :D ben pek bir şey diyemem ama çoğu hocam HD Tune ile taratın diyeceği için önceden ben söyleyeyim siz taratmaya başlatın diye söylemiştim.

Aslında bakılırsa evimde şu an internette yok taşınma haftası olduğu için interneti kapatmak zorunda kaldık ayrıntılı bir şekilde harddiski tarayamiyorum maalesef programları falanda yükleyemiyorum.

Başka bir harddisk taktiğimda hiçbir sorun yok hocam ama dediğim gibi bu harddisk bu şekilde yapıyor ginede sağ ol.

Hocam.
Az önce konu attım ama orada da çözüm yok herkes çöpe atın artık diyor sanırım yapacak bir şey yok. Bazı kişiler farklı kablolar ile deneyin demiş + olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı