freddie_mercury Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 82 19 Ocak 2020 #1 Ben halihazırda kullandığım SSD sürücüsünün yanına depolama için HDD sürücü ekledim ama 3 farklı alana ayrılmış olarak görüyorum (D), (E) ve (F) bunları nasıl birleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020
Ben halihazırda kullandığım SSD sürücüsünün yanına depolama için HDD sürücü ekledim ama 3 farklı alana ayrılmış olarak görüyorum (D), (E) ve (F) bunları nasıl birleştirebilirim?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Ocak 2020 #2 Disk yöneticisine girip bölümleri sil daha sonra bir tanesinin üstine tıklayarak genişlet de. Artı 0 Eksi
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 19 Ocak 2020 #3 Minitool Partion Wizard ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 19 Ocak 2020 #4 D sistem için ayrılmış onu silmemelisiniz o kalsın diğerlerini birleştirin. Artı 0 Eksi
KS KS freddie_mercury Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 82 19 Ocak 2020 #5 Andar Han dedi: Minitool Partion Wizard ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Unavailableuser dedi: Disk yöneticisine girip bölümleri sil daha sonra bir tanesinin üstine tıklayarak genişlet de. Genişletmek için tıkla... Disk Yöneticisi hata verdi ama Minitool Partion Wizard sorunsuz birleştirdi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: Minitool Partion Wizard ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Unavailableuser dedi: Disk yöneticisine girip bölümleri sil daha sonra bir tanesinin üstine tıklayarak genişlet de. Genişletmek için tıkla... Disk Yöneticisi hata verdi ama Minitool Partion Wizard sorunsuz birleştirdi teşekkürler.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 19 Ocak 2020 #6 Birime sağ tıklayın, sürücü harfini değiştire tıklayın, ve sürücü harfini kaldırıp onaylayın. freddie_mercury dedi: Disk Yöneticisi hata verdi ama Minitool Partion Wizard sorunsuz birleştirdi teşekkürler. Eki Görüntüle 488638 Genişletmek için tıkla... D diski silmediniz inşallah, Windows'u boot etmesine yarıyor. Artı 0 Eksi
Birime sağ tıklayın, sürücü harfini değiştire tıklayın, ve sürücü harfini kaldırıp onaylayın. freddie_mercury dedi: Disk Yöneticisi hata verdi ama Minitool Partion Wizard sorunsuz birleştirdi teşekkürler. Eki Görüntüle 488638 Genişletmek için tıkla... D diski silmediniz inşallah, Windows'u boot etmesine yarıyor.