Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #11 Güvenli modda aynı durum mevcut mu birde disk farklı bilgisayarlarda ne tepki veriyor?
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 25 Aralık 2021 #12 Jobs dedi: Güvenli modda aynı durum mevcut mu bir de disk farklı bilgisayarlarda ne tepki veriyor? Genişletmek için tıkla... HDD çıkartıp sistem açılınca takınca düzgün çalışıyor sadece başlangıc zamanı takılıysa sorun çıkartıyor.
Jobs dedi: Güvenli modda aynı durum mevcut mu bir de disk farklı bilgisayarlarda ne tepki veriyor? Genişletmek için tıkla... HDD çıkartıp sistem açılınca takınca düzgün çalışıyor sadece başlangıc zamanı takılıysa sorun çıkartıyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #13 Synxd dedi: HDD çıkartıp sistem açılınca takınca düzgün çalışıyor sadece başlangıc zamanı takılıysa sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıç zamanında değil de normal çalıştığı zaman takmayı dener misiniz?
Synxd dedi: HDD çıkartıp sistem açılınca takınca düzgün çalışıyor sadece başlangıc zamanı takılıysa sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıç zamanında değil de normal çalıştığı zaman takmayı dener misiniz?
O oaklerine Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #14 merhaba. bu sorun bende de baş gösterdi. çözebildiniz mi ?
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 30 Aralık 2022 #15 Kablo sıkıntılıymış galiba DVD yerine HDD takacak aparat aldım taktıktan sonra sorun çözüldü.
O oaklerine Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #16 Synxd dedi: Kablo sıkıntılıymış galiba DVD yerine HDD takacak aparat aldım taktıktan sonra sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Synxd dedi: Kablo sıkıntılıymış galiba DVD yerine HDD takacak aparat aldım taktıktan sonra sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.