S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Evde bir hard diskim vardı ve PC'deki SSD yetmediği için onu takmak istedim fakat HDD'yi taktığımda CPU ışığı yanıp görüntü gelmemeye başladı. HDD'yi cıkarsam bile duzelmedi.
Evde bir hard diskim vardı ve PC'deki SSD yetmediği için onu takmak istedim fakat HDD'yi taktığımda CPU ışığı yanıp görüntü gelmemeye başladı. HDD'yi cıkarsam bile duzelmedi.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #2 Sistem nedir? Artı 0 Eksi
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 wherwismymnd dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600 MSI B450 Pro VDH Max. GTX 1060 16 GB RAM. Ayrıca sistemde bir SSD bir de HDD var Windows SSD'de kurulu. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600 MSI B450 Pro VDH Max. GTX 1060 16 GB RAM. Ayrıca sistemde bir SSD bir de HDD var Windows SSD'de kurulu.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #4 sxlnis dedi: Ryzen 5 5600 MSI B450 Pro VDH Max. GTX 1060 16 GB RAM. Ayrıca sistemde bir SSD bir de HDD var Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... HDD yi takınca CMOS ayarı değişmiş olabilir CMOS reset denediniz mi? Artı 0 Eksi
sxlnis dedi: Ryzen 5 5600 MSI B450 Pro VDH Max. GTX 1060 16 GB RAM. Ayrıca sistemde bir SSD bir de HDD var Windows SSD'de kurulu. Genişletmek için tıkla... HDD yi takınca CMOS ayarı değişmiş olabilir CMOS reset denediniz mi?
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 wherwismymnd dedi: HDD'yi takınca CMOS ayarı değişmiş olabilir CMOS reset denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama işe yaramadı maalesef. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: HDD'yi takınca CMOS ayarı değişmiş olabilir CMOS reset denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama işe yaramadı maalesef.
Cengizlo Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 İşlemciniz HDD taktığınız slotu tanımıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #7 Cengizlo dedi: İşlemciniz HDD taktığınız slotu tanımıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarmama eağmen aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Cengizlo dedi: İşlemciniz HDD taktığınız slotu tanımıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarmama eağmen aynı sorun var.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #8 sxlnis dedi: Denedim ama işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS dan kaynaklı olabilir hocam taktığınız HDD boot sırasını değiştirmişse ondandır muhtemelen. HDD takmadan önce normal sıkıntısız çalışıyormuydu? Artı 0 Eksi
sxlnis dedi: Denedim ama işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS dan kaynaklı olabilir hocam taktığınız HDD boot sırasını değiştirmişse ondandır muhtemelen. HDD takmadan önce normal sıkıntısız çalışıyormuydu?
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #9 wherwismymnd dedi: BIOS'tan kaynaklı olabilir hocam taktığınız HDD boot sırasını değiştirmişse ondandır muhtemelen. HDD takmadan önce normal sıkıntısız çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyordu tamamen. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: BIOS'tan kaynaklı olabilir hocam taktığınız HDD boot sırasını değiştirmişse ondandır muhtemelen. HDD takmadan önce normal sıkıntısız çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyordu tamamen.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #10 sxlnis dedi: Evet çalışıyordu tamamen. Genişletmek için tıkla... Elinizde eski bir işlemci varsa BIOS sürümünü kontrol edin derim. Kullandığınız anakartta flashback özelliği yok. Artı 0 Eksi
sxlnis dedi: Evet çalışıyordu tamamen. Genişletmek için tıkla... Elinizde eski bir işlemci varsa BIOS sürümünü kontrol edin derim. Kullandığınız anakartta flashback özelliği yok.