S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Evde bir hard diskim vardı ve PC'deki SSD yetmediği için onu takmak istedim fakat HDD'yi taktığımda CPU ışığı yanıp görüntü gelmemeye başladı. HDD'yi cıkarsam bile duzelmedi.
Evde bir hard diskim vardı ve PC'deki SSD yetmediği için onu takmak istedim fakat HDD'yi taktığımda CPU ışığı yanıp görüntü gelmemeye başladı. HDD'yi cıkarsam bile duzelmedi.
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #11 wherwismymnd dedi: Elinizde eski bir işlemci varsa BIOS sürümünü kontrol edin derim. Kullandığınız anakartta flashback özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Başka işlemcim veya test edebileceğim bir parça yok maalesef. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Elinizde eski bir işlemci varsa BIOS sürümünü kontrol edin derim. Kullandığınız anakartta flashback özelliği yok. Genişletmek için tıkla... Başka işlemcim veya test edebileceğim bir parça yok maalesef.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #12 sxlnis dedi: Başka işlemcim veya test edebileceğim bir parça yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmedi hocam. RAM'leri sök tak yaptınız mı? Taktığınız HDD ne bu arada? Artı 0 Eksi
sxlnis dedi: Başka işlemcim veya test edebileceğim bir parça yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmedi hocam. RAM'leri sök tak yaptınız mı? Taktığınız HDD ne bu arada?
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #13 wherwismymnd dedi: Aklıma başka bir şey gelmedi hocam. RAM'leri sök tak yaptınız mı? Taktığınız HDD ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Evet RAM'leri söküp taktım HDD ise Western Digital ama tam modelini bilmiyorum biraz eski sanırsam. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Aklıma başka bir şey gelmedi hocam. RAM'leri sök tak yaptınız mı? Taktığınız HDD ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Evet RAM'leri söküp taktım HDD ise Western Digital ama tam modelini bilmiyorum biraz eski sanırsam.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.658 Çözümler 9 23 Ağustos 2025 #14 sxlnis dedi: Evet RAM'leri söküp taktım HDD ise Western Digital ama tam modelini bilmiyorum biraz eski sanırsam. Genişletmek için tıkla... PSU'dan kaynaklı da olabilir elinizde yedek parça olmaması durumu kitliyor. Artı 0 Eksi
sxlnis dedi: Evet RAM'leri söküp taktım HDD ise Western Digital ama tam modelini bilmiyorum biraz eski sanırsam. Genişletmek için tıkla... PSU'dan kaynaklı da olabilir elinizde yedek parça olmaması durumu kitliyor.
KS KS S sxlnis Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #15 wherwismymnd dedi: PSU'dan kaynaklı da olabilir elinizde yedek parça olmaması durumu kitliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: PSU'dan kaynaklı da olabilir elinizde yedek parça olmaması durumu kitliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım.