HDD takınca sistem boot etmiyor

rehberdeki fotoğrafın en altında yazan şey çıktı benim karşıma. sadece sıkıntılı olduğunu düşündüğümüz hdd yi taktığımda. Sanırım içinde windows olmadığından dedi bunu.
teşekkürler deneyeceğim.

Siz format mı atamıyorsunuz?
Windows SSD'de kurulu değil mi zaten?

UEFI Legacy olayı olduğunu düşünüyorum ben sebebin.

hayır sorunum format vs değil. ssd de windows var zaten sadece hdd eklemesi yaptığımda bios ekranında kalıyorum.
sadece sorunlu hdd yi takıp açmayı denedim içinde windows olmadığından bu hatayı aldım diye düşünüyorum.amacım hdd yi tek başına test etmekti.

Hayır sorunum format vs değil. SSD de Windows var zaten sadece HDD eklemesi yaptığımda BIOS ekranında kalıyorum.

Bilgisayarı açıyorsun BIOS ekraninda daha ileriye gitmiyor yani hard disk sorunlu ikinci el aldiysaniz geçmiş olsun soguk su için.

Bilgisayarı açıyorsun BIOS ekraninda daha ileriye gitmiyor yani hard disk sorunlu ikinci el aldiysaniz geçmiş olsun soguk su için.
yok ya para vermedim bir sayfa önce belirttiğim gibi tanıdık bir yerden aldım direk. içi dolmuş depoya kaldırmışlardı. bende aldım evde denedim sonuç bu biostan ileriye gitmiyor hdd takılıyken. soğuk su içilecek bir durum yok yani. bedavadan elime geçmişti. bende yer arttırma maksadıyla kendi sistemime taktım.

Bozuktur sağlam olsa emin ol size vermezler satarlar hard diskin fiyatı malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…