Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Bende şu an bilgisayarda takılı M.2 SSD var elimde HDD var onu bilgisayara takmak istiyorum hangi SATA portuna takacağım?
Bende şu an bilgisayarda takılı M.2 SSD var elimde HDD var onu bilgisayara takmak istiyorum hangi SATA portuna takacağım?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Nisan 2022 #2 Mercona dedi: Bende şu an bilgisayarda takılı M.2 SSD var elimde HDD var onu bilgisayara takmak istiyorum hangi SATA portuna takacağım? Genişletmek için tıkla... 1.'ye tak.
Mercona dedi: Bende şu an bilgisayarda takılı M.2 SSD var elimde HDD var onu bilgisayara takmak istiyorum hangi SATA portuna takacağım? Genişletmek için tıkla... 1.'ye tak.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.706 Makaleler 3 Çözümler 88 12 Nisan 2022 #3 Hiç fark etmiyor. Konum olarak hangi port işinize geliyorsa ona takabilirsiniz.