tyfnkhrmn Femtopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 39 16 Eylül 2020 #11 222744 dedi: Yalnız WD hata oranları diğer markalardan daha iyi ve en çok hata verme oranına sahip marka Seagate. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi tecrübem bu şekildedir 269184 dedi: 5 senedir WD kullanıyorum. Güvenli kaldırdan çıkarmadığınız sürece veya sık güç kesintisi olursa her cihaz bozulabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarda takılı olan fiziksel diski güvenli çıkardan çıkaramıyorum maalesef ancak gene bozuluyor
222744 dedi: Yalnız WD hata oranları diğer markalardan daha iyi ve en çok hata verme oranına sahip marka Seagate. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi tecrübem bu şekildedir 269184 dedi: 5 senedir WD kullanıyorum. Güvenli kaldırdan çıkarmadığınız sürece veya sık güç kesintisi olursa her cihaz bozulabilir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarda takılı olan fiziksel diski güvenli çıkardan çıkaramıyorum maalesef ancak gene bozuluyor
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 16 Eylül 2020 #12 HDD konusunda WD ve Seagate markalarını tavsiye edebilirim.