HDD tavsiyesi

500 GB ile 1TB arasında büyük fiyat farkları yok, alabiliyorsa 1TB olarak WD yada Seagate olarak bakabilir.
hocam merhaba kendim için değilde yakınıma alcam içine oyun yüklüyecek alınırmı ? 500 gb istiyor
Wd 3.5" 500gb Sata-3 7200rpm 32mb Masaüstü Pc Harddisk Hdd 7/24 - n11.com
500 GB ile 1TB arasında büyük fiyat farkları yok, alabiliyorsa 1TB olarak WD yada Seagate olarak bakabilir.
bende zaten m2 ssd var

Yani bütçe kısıtlı ise yapacak bir şey zaten yok alternatif pek bakamadım. Ürünün yorumlarından birinde Sata 3 yazdığı halde Sata 2 olduğu belirtilmiş ona özen gösterin geldiğinde. Ya da acil lazım değilse bir yandan az da olsa bütçe artırıp hemde Uygun güzel bir indirim yakalanıp belki almışken 1 TB zorlanabilir.

Yani bütçe kısıtlı ise yapacak bir şey zaten yok alternatif pek bakamadım. Ürünün yorumlarından birinde Sata 3 yazdığı halde Sata 2 olduğu belirtilmiş ona özen gösterin geldiğinde. Ya da acil lazım değilse bir yandan az da olsa bütçe artırıp hemde Uygun güzel bir indirim yakalanıp belki almışken 1 TB zorlanabilir.
hocam anakart sata 3 desteği var hdd nin sata 2 yaa sata 3 nasıl anlayabilirim sata 2 olurda iade edicem çünkü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı