K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Merhabalar, bilgisayarımın ya HDD'si bozuldu ya da temassızlık var. Atacağım BIOS menüsünden bunu nasıl öğrenebilirim, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Merhabalar, bilgisayarımın ya HDD'si bozuldu ya da temassızlık var. Atacağım BIOS menüsünden bunu nasıl öğrenebilirim, yardım eder misiniz?
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 30 Aralık 2020 #2 Standart BIOS Features kısmında seçenek olması lazım depolama araçları için, orada çıkmıyorsa temassızlık olması muhtemeldir.
Standart BIOS Features kısmında seçenek olması lazım depolama araçları için, orada çıkmıyorsa temassızlık olması muhtemeldir.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.992 Makaleler 6 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 KadirCeylan0 dedi: Eki Görüntüle 808025 Merhabalar, bilgisayarımın ya HDD'si bozuldu ya da temassızlık var. Atacağım BIOS menüsünden bunu nasıl öğrenebilirim, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Standart veya Advanced olması lazım diskinizi görüyor mu diye o taraftan bakabilirsin.
KadirCeylan0 dedi: Eki Görüntüle 808025 Merhabalar, bilgisayarımın ya HDD'si bozuldu ya da temassızlık var. Atacağım BIOS menüsünden bunu nasıl öğrenebilirim, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Standart veya Advanced olması lazım diskinizi görüyor mu diye o taraftan bakabilirsin.
K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Jobs dedi: Standart veya Advanced olması lazım diskinizi görüyor mu diye o taraftan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... MissionTroll dedi: Standart BIOS features kısmında seçenek olması lazım depolama araçları için, orada çıkmıyorsa temassızlık olması muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Evet yok kasanın SATA kablosuyla oynadım biraz yine olmadı ama kabloyu çıkarıp SATA 2 girişine takınca oldu bunun bana bir zararı olur mu?
Jobs dedi: Standart veya Advanced olması lazım diskinizi görüyor mu diye o taraftan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... MissionTroll dedi: Standart BIOS features kısmında seçenek olması lazım depolama araçları için, orada çıkmıyorsa temassızlık olması muhtemeldir. Genişletmek için tıkla... Evet yok kasanın SATA kablosuyla oynadım biraz yine olmadı ama kabloyu çıkarıp SATA 2 girişine takınca oldu bunun bana bir zararı olur mu?
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 31 Aralık 2020 #5 KadirCeylan0 dedi: Evet yok kasanın SATA kablosuyla oynadım biraz yine olmadı ama kabloyu çıkarıp SATA 2 girişine takınca oldu bunun bana bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir sakıncası olmaz.
KadirCeylan0 dedi: Evet yok kasanın SATA kablosuyla oynadım biraz yine olmadı ama kabloyu çıkarıp SATA 2 girişine takınca oldu bunun bana bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç bir sakıncası olmaz.
K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #6 MissionTroll dedi: Hiçbir sakıncası olmaz. Genişletmek için tıkla... Saolun teşekkürler