Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Kasamda kızak olmadığı için HDD'yi direkt kasanın içine koyup öyle kurdum. Ve titriyor. Zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
Kasamda kızak olmadığı için HDD'yi direkt kasanın içine koyup öyle kurdum. Ve titriyor. Zarar verir mi?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 18 Aralık 2021 #2 Rosieer dedi: Kasamda kızak olmadığı için HDD'yi direkt kasanın içine koyup öyle kurdum. Ve titriyor. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanımda bad sector oluşabilir HDD'yi bir şekilde sabitlemeyi deneyin.
Rosieer dedi: Kasamda kızak olmadığı için HDD'yi direkt kasanın içine koyup öyle kurdum. Ve titriyor. Zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun süreli kullanımda bad sector oluşabilir HDD'yi bir şekilde sabitlemeyi deneyin.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 18 Aralık 2021 #3 Hocam olabildiğince düz ve sabit tutmaya çalışın. Yapışkan sakız gibi kırtasiye ürünleri ile kasa zeminine sabitleyebilirsiniz. Saygılarımla.
Hocam olabildiğince düz ve sabit tutmaya çalışın. Yapışkan sakız gibi kırtasiye ürünleri ile kasa zeminine sabitleyebilirsiniz. Saygılarımla.