berkeryildirim35 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 50 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Selamlar, HDD Tune Pro'dan harddisklerimin sağlığını kontrol ettim fakat böyle bir farklı renkler var, sizce harddisklerim sorunlu mu?
Selamlar, HDD Tune Pro'dan harddisklerimin sağlığını kontrol ettim fakat böyle bir farklı renkler var, sizce harddisklerim sorunlu mu?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Nisan 2021 #2 berkeryildirim35 dedi: Selamlar, HDD Tune Pro'dan harddisklerimin sağlığını kontrol ettim fakat böyle bir farklı renkler var, sizce harddisklerim sorunlu mu? Eki Görüntüle 953015Eki Görüntüle 953017 Genişletmek için tıkla... Sarı uyarı 10 adet bad sectorün kapatıldığını ve yedek sectorler ile değiştirildiğini söylüyor. Şimdilik sorun yok ama bu sayı artarsa sorun oluşur. Siz her ihtimale karşı diskteki önemli dosyalarınızı yedekleyin. Artı 0 Eksi
berkeryildirim35 dedi: Selamlar, HDD Tune Pro'dan harddisklerimin sağlığını kontrol ettim fakat böyle bir farklı renkler var, sizce harddisklerim sorunlu mu? Eki Görüntüle 953015Eki Görüntüle 953017 Genişletmek için tıkla... Sarı uyarı 10 adet bad sectorün kapatıldığını ve yedek sectorler ile değiştirildiğini söylüyor. Şimdilik sorun yok ama bu sayı artarsa sorun oluşur. Siz her ihtimale karşı diskteki önemli dosyalarınızı yedekleyin.
KS KS berkeryildirim35 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 50 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 zeki1981 dedi: Sarı uyarı 10 adet bad sectorün kapatıldığını ve yedek sectorler ile değiştirildiğini söylüyor. Şimdilik sorun yok ama bu sayı artarsa sorun oluşur. Siz her ihtimale karşı diskteki önemli dosyalarınızı yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Sarı uyarı 10 adet bad sectorün kapatıldığını ve yedek sectorler ile değiştirildiğini söylüyor. Şimdilik sorun yok ama bu sayı artarsa sorun oluşur. Siz her ihtimale karşı diskteki önemli dosyalarınızı yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #4 berkeryildirim35 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın cevabını çözüm olarak işaretleyin. Artı 0 Eksi
berkeryildirim35 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın cevabını çözüm olarak işaretleyin.