Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Merhaba, HDD almıştım ama üzerinde bayağı bir kablo var bir de araba anahtarı gibi ama çok hafif kablo çoklayıcı var. Sorun olur mu?
Merhaba, HDD almıştım ama üzerinde bayağı bir kablo var bir de araba anahtarı gibi ama çok hafif kablo çoklayıcı var. Sorun olur mu?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Olmaz. Ama eğer alt kısmındaki devreleri kısa devre yaptırabilecek şeyler varsa sıkıntı çıkar.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #3 Phreak dedi: Merhaba, HDD almıştım ama üzerinde bayağı bir kablo var bir de araba anahtarı gibi ama çok hafif kablo çoklayıcı var. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz.
Phreak dedi: Merhaba, HDD almıştım ama üzerinde bayağı bir kablo var bir de araba anahtarı gibi ama çok hafif kablo çoklayıcı var. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz.