500GB Samsung HDD satıyorum. 70 TL kargo bana ait. Sorunu yok. Eğer uygunsa istediğiniz testi vs atabilirim. Adana içi elden alabilirsiniz. Şehir dışına EFT sonrası kargo yapabilirim.Eğer HDD satıyorsanız HD Tune sonucuyla birlikte mesaj atın lütfen. 1TB üstünü bütçeden dolayı almıyorum.
5400 RPM, SATA 3, 16 MB önbellek. Model numarası HD503HI. Performans konusunda bir sorun yaşamadım. 3TB daha HDD'im olduğu için satıyorum.@TRSami01 @Silinen üye Rica etsem önbellek ve RPM değerlerini de yazar mısınız? Birde Sata 3 mü 2 mi destekliyor diye.
2.5" mi? 16MB lar sata 2 olarak geçiyor internette. Küçük bir ürün araştırması yapayım dedim de.5400 RPM , Sata 3 , 16 MB önbellek. Model numarası HD503HI. Performans konusunda bir sorun yaşamadım. 3TB daha HDD'im olduğu için satıyorum.
3.5" hocam. Bende tam bilmiyorum önbellek olarak. Model numarasını Google yazınca bu çıktı.2.5" mi? 16MB lar sata 2 olarak geçiyor internette. Küçük bir ürün araştırması yapayım dedim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.