Alıcı HDD ve 2 GB DDR2 RAM

Fix3d

Megapat
HDD için mesaj atıyorsanız mümkünse HD Tune ve CrystalDiskMark sonucuyla birlikte mesaj atın lütfen. 1 TB 7200 RPM arıyorum.

Son düzenleme:
Eğer HDD satıyorsanız HD Tune sonucuyla birlikte mesaj atın lütfen. 1TB üstünü bütçeden dolayı almıyorum.
500GB Samsung HDD satıyorum. 70 TL kargo bana ait. Sorunu yok. Eğer uygunsa istediğiniz testi vs atabilirim. Adana içi elden alabilirsiniz. Şehir dışına EFT sonrası kargo yapabilirim.

500 GB Toshiba Laptop HDD, 320 Gb Western Digital HDD ve 160 Gb Seagate HDD satilik. Sahibinden'de 'GET' ilanlarim var. Aynı gün kargoya verilir. İyi forumlar.

@TRSami01 @Silinen üye Rica etsem önbellek ve RPM değerlerini de yazar mısınız? Birde Sata 3 mü 2 mi destekliyor diye.
5400 RPM, SATA 3, 16 MB önbellek. Model numarası HD503HI. Performans konusunda bir sorun yaşamadım. 3TB daha HDD'im olduğu için satıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5400 RPM , Sata 3 , 16 MB önbellek. Model numarası HD503HI. Performans konusunda bir sorun yaşamadım. 3TB daha HDD'im olduğu için satıyorum.
2.5" mi? 16MB lar sata 2 olarak geçiyor internette. Küçük bir ürün araştırması yapayım dedim de.

2.5" mi? 16MB lar sata 2 olarak geçiyor internette. Küçük bir ürün araştırması yapayım dedim de.
3.5" hocam. Bende tam bilmiyorum önbellek olarak. Model numarasını Google yazınca bu çıktı.

@Jiyanxx elindekiler aradığım kriterlere uygun değil. İlgilendiğin için teşekkürler.
@TRSami01 7200 RPM olsaydı düşünmeden alırdım. Teşekkürler.
Konu güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı