DWRIP Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 23 21 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar ben PC topladım yarın 1 haftaya alacağım. HDD ve SSD alacağım ama neyi nereye kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? HDD, 1TB. SSD, 120GB. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2018
Arkadaşlar ben PC topladım yarın 1 haftaya alacağım. HDD ve SSD alacağım ama neyi nereye kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? HDD, 1TB. SSD, 120GB.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Mayıs 2018 #2 Bu rehbere bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD'niz de SATA girişli ise aynen HDD gibi takılır. Artı 0 Eksi
Bu rehbere bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD'niz de SATA girişli ise aynen HDD gibi takılır.