Çözüldü HDD ve SSD'yi aynı anda bilgisayarımda kullanamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Arkadaşlar SSD ile HDD aynı anda çalıştıramıyorum. SSD Windows 10 kurulumunu yaparken bile alan seçimi kısmında HDD alanını göremedim. Şu an SSD'de Windows 10 yüklü HDD yokmuş gibi çalışmaya devam ediyor. İki diski aynı anda nasıl kullanabilirim? BIOS'tan yapamam gereken bir ayarlama söz konusu sanırım?

Çözüm
Sabit diskimi sistemde göremiyorum ki görselde paylaştım.

Sorunu çözmeye başardım, bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü anlatmak istiyorum: SSD ile HDD çakıştığını fark ettim. HDD'nin SATA kablosunu farklı bir sokete taktığınızda sorunun çözüldüğünü fark edeceksiniz.
Sabit diskinize harf atanıp atanmadığını kontrol ettiniz mi? Başlata sabit disk yazsanız çıkar zaten.

Sabit diskimi sistemde göremiyorum ki görselde paylaştım.

Sorunu çözmeye başardım, bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü anlatmak istiyorum: SSD ile HDD çakıştığını fark ettim. HDD'nin SATA kablosunu farklı bir sokete taktığınızda sorunun çözüldüğünü fark edeceksiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…