HDD veri kaybı

LazErr

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H610M K-D4 - i3 12100F - 16GB Ram - Asus Dual RTX3050 OC
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni
Bilgisayarımda 1 adet 250GB sistem için SSD + 1TB HDD kullanıyorum, az önce bir oyunu indirmek için baktığımda HDD'de yeterli yer yoktu. Alan açmak için program ekle-kaldır'dan oynamadığım eski bir oyunu sildikten sonra tekrar download başlatmaya çalıştım ve az önce HDD'de 27 GB boş yer varken şu anda 850 GB boş yer var. Kısacası bir oyunu kaldırdıktan sonra bütün oyunlarım ve verilerim uçtu. Sorun ne olabilir HDD bozulmuş olma ihtimali var mıdır? veya kurtarmak mümkün mü?

Dosya Ekleri

• oyunlar.png
    oyunlar.png
    88,5 KB · Görüntüleme: 58
  • hdd.png
    hdd.png
    3 KB · Görüntüleme: 49
İndirdiğiniz oyun 10gb ise bilgisayarınızda 20-30 gb yer kaplayabilir. Çünkü steam oyun dosyalarını sıkıştırıp tüketiciye sunuyor.

İndirdiğiniz oyun 10GB ise bilgisayarınızda 20-30 GB yer kaplayabilir. Çünkü Steam oyun dosyalarını sıkıştırıp tüketiciye sunuyor.

Problem o değil benim HDD'de 800 GB kadar oyun, video, fotoğraf ve program vardı ben sadece 50 GB boyutunda bir oyunu sildim, yeni oyuna yer açabilmek için fakat durum gördüğünüz gibi. Yani bütün verilerim kayboldu.
Yanlışlıkla Origin oyunlarını sildiniz büyük ihtimalle. Oyun silme işlemini nereden ve nasıl yaptınız?

uPlay, Origin, Steam, Epic gibi birçok farklı yerden oyunlarım olduğu için bütün oyunları ve programları görüp işime yaramayanları silmek amacıyla program ekle-kaldır kısmından FIFA20'yi kaldırdım. Fakat sadece origin oyunları değil G sürücüsündeki bütün oyunlarım ve dosyalarım silindi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı