Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba dostlar. Kurulum yaparken yanlışlıkla HDD verileri sildim format ekranında. Bunu geri nasıl çevirebilirim?
Merhaba dostlar. Kurulum yaparken yanlışlıkla HDD verileri sildim format ekranında. Bunu geri nasıl çevirebilirim?
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 3. parti uygulamalar kullanabilirsiniz. EaseUS data recovery wizard kullanmıştım gayet işe yaramıştı.
3. parti uygulamalar kullanabilirsiniz. EaseUS data recovery wizard kullanmıştım gayet işe yaramıştı.