HDD veya SSD vs RAM

SLAYER15

Hectopat
Alırsam ya 256 GB SSD veya 1 TB HDD ya da 8 GB 3200 MHz RAM DDR4. sistemim AMD Ryzen 3 2200 G, Sapphire Radeon RX570 4 GB OC, 8 GB 2666 MHz RAM, 240 GB SSD. Bir de bu sistemle aynı anda hem GTA 5 hem CS:GO acsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız A320 ise satıp B450M S2H alın. Anakart B450 serisi ise, 8 GB RAM alın.

Anakartim a 320M Pro-E neden B450M alayım? Satmayacağım da meraktan soruyorum.
Halihazırda zaten SSD'niz var. Eğer depolama olarak çok sıkıntı çekmiyorsanız acele etmenin bir anlamı yok.

RAM alın.

Hem 16 GB olmuş olur hem de çift kanal bellekten dolayı performansınız ciddi derecede artar.

Zaten o yüzden soruyorum depolama olarak 240 GB SSD bir de 120 GB var ama SSD'de 36.5 GB diğerinde 25 GB yer var ama gereksiz bir şey var onu sileceğim 100 GB yer olacak diğerinde toplamda 136 GB yer var oyun indiricegim zaman az yer var ondan karar veremedim hangisini alsam.
.

RAM alın.

Hem 16 GB olmuş olur hem de çift kanal bellekten dolayı performansınız ciddi derecede artar.
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı