minecraft125 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Merhaba. Bende bir tane laptop HDD'si var ve bu HDD'nin vidası çok sıkı. O yüzden vidasını ne tarafa döndüreceğimi bilmiyorum.
Merhaba. Bende bir tane laptop HDD'si var ve bu HDD'nin vidası çok sıkı. O yüzden vidasını ne tarafa döndüreceğimi bilmiyorum.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 26 Şubat 2023 #2 Musluk açar gibi yani saat yönünün tersi istikamette sola çevirin.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #3 Saat yönünün tersine hocam.
va7eyla Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #4 Gidiş yönüne ters Şaka yaptım. Sola çevirmen lazımdır diye düşünüyorum.
minecraft125 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #5 Chemeindefer dedi: Saat yönünün tersine hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu HDD'nin vidası bayağı sıkı açamıyorum ne yapmam lazım yapacak bir şey var mı?
Chemeindefer dedi: Saat yönünün tersine hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu HDD'nin vidası bayağı sıkı açamıyorum ne yapmam lazım yapacak bir şey var mı?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #6 minecraft125 dedi: Hocam bu HDD'nin vidası bayağı sıkı açamıyorum ne yapmam lazım yapacak bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru araç kullanırsan eğer rahatlıkla açarsın hocam.
minecraft125 dedi: Hocam bu HDD'nin vidası bayağı sıkı açamıyorum ne yapmam lazım yapacak bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Doğru araç kullanırsan eğer rahatlıkla açarsın hocam.
minecraft125 Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #7 Chemeindefer dedi: Doğru araç kullanırsan eğer rahatlıkla açarsın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığım araç doğru ama nedense açamıyorum.
Chemeindefer dedi: Doğru araç kullanırsan eğer rahatlıkla açarsın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığım araç doğru ama nedense açamıyorum.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #8 minecraft125 dedi: Hocam kullandığım araç doğru ama nedense açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru bir şekilde tutup, doğru araçla kendinden emin bir şekilde saat yönünün tersine doğru çevirdiğinde gevşemesi lazım.
minecraft125 dedi: Hocam kullandığım araç doğru ama nedense açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru bir şekilde tutup, doğru araçla kendinden emin bir şekilde saat yönünün tersine doğru çevirdiğinde gevşemesi lazım.