HDD Windows'ta görünmüyor

Xarius Ani

Femtopat
Daha fazla  
Call of Duty 2019 oynarken oyun bi' anda error verip kapandı ve laptop kafayı yemeye başladı. Laptopu kapatıp açtım ve tık tık sesler gelmeye başladı. Bu sesi araştırdım veya fandan ya da harddiskten geldiğini gördüm. fanlarda sıkıntı olmadığını gördünce disklere baktım ve D diski ile E diskinin kaybolduğunu gördüm.

Ekran görüntüsü 2023-08-02 192754.png

Call of Duty 2019 oynarken oyun bi' anda error verip kapandı ve laptop kafayı yemeye başladı. Laptopu kapatıp açtım ve tık tık sesler gelmeye başladı. Bu sesi araştırdım veya fandan ya da hard diskten geldiğini gördüm. Fanlarda sıkıntı olmadığını gördünce disklere baktım ve D diski ile e diskinin kaybolduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 1887004

Hocam format USB'si ayarlayıp disk görünüyor mu bakabilir misiniz veya disk yönetixisi ve Aygıt Yöneticisi'nin SS ini atar mısınız?

CMD açıp "diskpart" yazın. daha sonra "list disk" komutuyla diskleri listeleyin gözüküyorsa harflendirmesi bug'a düşmüş olabilir gözükmüyorsa bilgisayarınızı kapatın HDD enerjisini tamamen kesip bir daha çalıştırın. daha sonra bilgisayarınızı tekrar kapatıp HDD tekrar bağlayın. Gelmesi gerekiyor. Gelmezse sanırım bir HDD borcu çıkacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı