HDD Yanmış Olabilirmi?

test123123132

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarım baya kasmaya başladı. Görev yöneticisine baktım ve harddiske %100 yüklenme oluyor ama açık olan hiçbir uygulama yok. İnternette baktım 'okuma yapıyordur' diyenler vardı. Ben de zararlı olur diye reset atmadım . Sanırım böyle 2-3 saat geçti. Ardından bilgisayara oturdum her şey dondu, bir reset atayım dedim. Otomatik olarak BIOS' a atıyor. Pili çıkardım BIOS' u default' a aldım ama yok. Sonra gördüm ki boot bölümünde sadece CD rom gözüküyor, HDD den iz yok. Dedim yanmış olabilirmi ama SATA power kablosunu taktığımda çalışıyor. Eskisine göre şimdi 6-7 defa tıklama sesi gibi ses çıkıyor sonra kendini durduruyor. Ne olmuş olabilir? Yandığına inanmak istemiyorum. 1tb dolu bilgiler vardı bir çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi izledim kafa vurması olayını benim harddisk o şekilde ses çıkarmıyor. Daha ritmik ve bu ritim 7 8 defa tekrarladıktan sonra harddisk duruyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ses.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı