Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 28 Ekim 2020 #11 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Zaten HDD saklama kutusu olarak kullanıyorduk. Yani taşımak için. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin taşınabilir hale getirme. Ben gerçekten saklamaktan bahsediyorum. Kullanmadığınız HDD olursa koyarsın içine köşeye kaldırırsın.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Zaten HDD saklama kutusu olarak kullanıyorduk. Yani taşımak için. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin taşınabilir hale getirme. Ben gerçekten saklamaktan bahsediyorum. Kullanmadığınız HDD olursa koyarsın içine köşeye kaldırırsın.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2020 #12 Ellie Williams dedi: Senin dediğin taşınabilir hale getirme. Ben gerçekten saklamaktan bahsediyorum. Kullanmadığınız HDD olursa koyarsın içine köşeye kaldırırsın. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Ellie Williams dedi: Senin dediğin taşınabilir hale getirme. Ben gerçekten saklamaktan bahsediyorum. Kullanmadığınız HDD olursa koyarsın içine köşeye kaldırırsın. Genişletmek için tıkla... Anladım.