Kaanokz Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 75 5 Mart 2020 #1 320GB'lik HDD kullaniyordum. Yeri doldu. 2. bir HDD takabilir miyim? 160 GB takacagim eger takiliyorsa? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2020
320GB'lik HDD kullaniyordum. Yeri doldu. 2. bir HDD takabilir miyim? 160 GB takacagim eger takiliyorsa?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 5 Mart 2020 #2 Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Mart 2020 #3 Laptop ise HDD Caddy denilen aparatı almanız gerekir. Masaüstü ise; boşta SATA ve güç portu olduğu sürece istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz.
Laptop ise HDD Caddy denilen aparatı almanız gerekir. Masaüstü ise; boşta SATA ve güç portu olduğu sürece istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz.
-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 5 Mart 2020 #4 Unaxpre dedi: Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın.
Unaxpre dedi: Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın.
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 5 Mart 2020 #5 160 GB HDD alıp anakart kutusundaki kablolar ile bağlayıp HDD yuvasına vidalayabilirsiniz oldukça kolay. Ben eğer paranız varsa hazır almışken 500 GB veya 1 TB öneriyorum malum çabuk doluyor HDD. Son düzenleme: 5 Mart 2020
160 GB HDD alıp anakart kutusundaki kablolar ile bağlayıp HDD yuvasına vidalayabilirsiniz oldukça kolay. Ben eğer paranız varsa hazır almışken 500 GB veya 1 TB öneriyorum malum çabuk doluyor HDD.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 5 Mart 2020 #6 -Jwol- dedi: Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın. Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış ben yeni mesajlar kısmından bakıyorum konu başlıklarına.
-Jwol- dedi: Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın. Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış ben yeni mesajlar kısmından bakıyorum konu başlıklarına.
Kaanokz Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 75 6 Mart 2020 #7 Unaxpre dedi: Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü -Jwol- dedi: Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın. Genişletmek için tıkla... Technopat kaldirmadiysa sikinti tok
Unaxpre dedi: Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü -Jwol- dedi: Konu masaüstü bilgisayar yerine açılmış dediğiniz şeye bakın. Genişletmek için tıkla... Technopat kaldirmadiysa sikinti tok