HDD yerine SSD takmak

xXSÜVARİXx

Centipat
Bilgisayarımın HDD'sini söküp yeni SSD taktım yeni kurulum yapmamız lazım değil mi? Sanki sıfır programsız bilgisayarmış gibi. Bir de ben SSD'yi C için kurup yani bilgisayar için, ileride de 1 TB HDD takmak istiyorum dolayısı ile şu an SSD'ye kursam D için sonra taksam HDD diskini bir sıkıntı olur mu? Yani format atarken değil de sonradan takılmış olması bir düzensizlik yapar mı D için?

Bilgisayarımın HDD'sini söküp yeni SSD taktım yeni kurulum yapmamız lazım değil mi?
SSD'de işletim sistemi olmayacağı için, evet.
Bir de ben SSD'yi C için kurup yani bilgisayar için, ileride de 1 TB HDD takmak istiyorum dolayısı ile şu an SSD'ye kursam D için sonra taksam HDD diskini bir sıkıntı olur mu? Yani format atarken değil de sonradan takılmış olması bir düzensizlik yapar mı D için?
Hayır, HDD'yi takıp basit birim oluşturacaksınız. Disk harfini de dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.

Bir sıkıntı olmaz...
Bende de HDD ve SSD var, HDD yi arşiv için kullanıyorum-HDD kutusu ile-.
HDD Kutusu ile birlikte kullanacağın zaman direk usb yi çıkarmadan önce "Donanımı güvenle çıkar" diyip çıkarmalısın...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı