fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #11 Windows kurulum USB si hazırlayıp kurulum yapın.Technopat yt kanalında bulabilirsiniz.
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 11 Ağustos 2022 #12 Bunun için yeni bir konu açmalıyım. Çünkü yanlış anlaşılabilir. Bilgisayarın içinde yeni ssd olduğundan sıkıntı olsun istemem.
Bunun için yeni bir konu açmalıyım. Çünkü yanlış anlaşılabilir. Bilgisayarın içinde yeni ssd olduğundan sıkıntı olsun istemem.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #13 Hocam Windows kurmamışsınız ki?
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 11 Ağustos 2022 #14 Vio dedi: Hocam Windows kurmamışsınız ki? Genişletmek için tıkla... Doğru. Bu konuda da bilgi almak için konu açıcam.
Vio dedi: Hocam Windows kurmamışsınız ki? Genişletmek için tıkla... Doğru. Bu konuda da bilgi almak için konu açıcam.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 11 Ağustos 2022 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu işinizi görür sanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu işinizi görür sanıyorum.
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 11 Ağustos 2022 #16 The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu işinizi görür sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama üstadım ben varolan HDD ye format atmıyorum. O bozuk. İçine SSD takılı. Yani bilgisayarı açamıyorum ki.
The Theseus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu işinizi görür sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ama üstadım ben varolan HDD ye format atmıyorum. O bozuk. İçine SSD takılı. Yani bilgisayarı açamıyorum ki.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #17 John Keating dedi: Ama üstadım ben varolan HDD ye format atmıyorum. O bozuk. İçine SSD takılı. Yani bilgisayarı açamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden açılmıyor.
John Keating dedi: Ama üstadım ben varolan HDD ye format atmıyorum. O bozuk. İçine SSD takılı. Yani bilgisayarı açamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden açılmıyor.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #18 Hocam şasisi olan arabayı motorsuz yürütmeye çalışıyorsunuz.İlk önce her halükarda Windows kurmanız lazım.
Hocam şasisi olan arabayı motorsuz yürütmeye çalışıyorsunuz.İlk önce her halükarda Windows kurmanız lazım.
John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 11 Ağustos 2022 #19 Vio dedi: Zaten o yüzden açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. John Keating dedi: Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. Genişletmek için tıkla... Yani benim durumum da olan biri nasıl yapmalı?
Vio dedi: Zaten o yüzden açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. John Keating dedi: Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. Genişletmek için tıkla... Yani benim durumum da olan biri nasıl yapmalı?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 11 Ağustos 2022 #20 John Keating dedi: Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. Yani benim durumum da olan biri nasıl yapmalı? Genişletmek için tıkla... İnternet kafede yapabilirsiniz.
John Keating dedi: Bilgisayarımı açamıyorum. Hdd bozuk. Ne yapmam gerek söyle. Yani benim durumum da olan biri nasıl yapmalı? Genişletmek için tıkla... İnternet kafede yapabilirsiniz.