HDD'de boş alan azaldı

mustafa2hesap3

Hectopat
Daha fazla  
Normalde D diskinde 104 GB boş alan olması lazım ama böyle. Diğer C diski de aynı şekilde. Ortalama 2 diskte 30GB'lik bir kayıp var ve unutmayın ki disklerin içindeki her şeyi hesapladım.

Görünmez bir şey var. gGizli öğeleri göster açık halde disk temizleme programında sistem geri yükleme yerini sildim ama durumlar aynı.

ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde D diskinde 104 GB boş alan olması lazım ama böyle. Diğer C diski de aynı şekilde. Ortalama 2 diskte 30GB'lik bir kayıp var ve unutmayın ki disklerin içindeki her şeyi hesapladım.

Görünmez bir şey var. Ggizli öğeleri göster açık halde disk temizleme programında sistem geri yükleme yerini sildim ama durumlar aynı.

Eki Görüntüle 1095827

Advanced System Care kullanıyorum aklıma geldikçe temizlik yapıyorum ortalama 1-5 GB arası çöp dosya çıkıyor. Biraz araştırarak ücretsiz key bulabilirsin. Bir de çalıştıra %temp% yazarak açılan klasörü temizleyebilirsin diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı