HDD'de en iyi hangi markadır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wd 3.5 500 gb caviar blue 16 mb cache sata 3.0 7200 rpm harddisk iyimi kardeşim sence?

kardeşim seagate ler ses cıkarıyor dıyorlar ?

Seagate de kullandım. Ben Wd yi tek geçerim. Yıllardır bu işin uzmanlığında ve işin dalgasında olup 10 bin rpm lik Hdd çıkarmmış biri dediğin ürün F/p ürünü diyebilirim.

Caviar Black'in bir SSD fiyatinda oldugunu biliyor musun da bu cumleyi kurdun? Ayrica Barracuda ile 180-200MB/sn hiza cikiyorum, daha ne? Firmalar yayinladigi Firmware ve gelistirdigi teknolojiler ile 2 kat hiz vaad ediyor, ve basardilar. IDE baglantili HDD hayali ile devam

Seagate Barracuda modeli üstündür. En basitinden kullanıcı benchmarklerini karşılaştırın...

@Silinen üye Size bir soru sormak istiyorum. Yakın zamanda bir HDD alacağım, şu andaki HDD'nin markası da Seagate. Cidden bendeki çok kötü. Ses çıkarmaktan tutun hız konusuna kadar. O yüzden Seagate' e karşı biraz ön yargım var. Endişemde haklı mıyım diye bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu Technopat'daki çoğu kişi çok bildiğini sanan, lakin bilgisi havada kalan insanlarla dolu. Biraz ayağınız yere bassın. Kopyalarken mi o hızlara ulaşıyorsun?

Oo, atarli sozler goruyorum O hizlara kopyalarken ulasiyorum, evet. Ayrica fotografini gorup mesajini kaale almamam lazim ama neyse

Dediği hızlar SSD'nin yarısı. Bir de SSD'ler arada tam hıza ulaşıyor RAID ya da taşıma yaptığınız zaman. Bir HDD o kadar yapması içindeki disk'in, bir taraftan fırlamasına sebep olur.

Ne idugu belirsiz, uslubu bozuk terbiyesiz bir adam icin testleri burada paylasmam ne kadar dogru olur? Senin kararina kalmis. Ister WD sec, ister Seagate.

Bu konudaki son mesajim, lakin bazi fanboylara "gaz" basilmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…