HDD'de görev yöneticisinde disk kullanımı %100 oluyor

leovzy

Hectopat
Daha fazla  
Bir program açtığımda PC hem çok donuyor, hem de %100 kullanım oluyor ve çoğu zaman programlar yanıt vermiyor. Ne yapmalıyım? (HDD kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
(HDD kullanıyorum)
Cevap sorunun içinde zaten. Sağlıklı diskler bile zorlanıyor artık, özellikle eski ve zayıf bir disk ise sistemi yavaşlatması doğal. Hele ki programları vesaire HDD'de tutuyorsanız ayrı uzun sürer.

Windows 10'a yenimi geçtiğimiz ya Windows 7 gibi sürüm kullanacaksınız ya da Windows 10 için SSD alacaksınız.

Sorununuz HDD...

Cevap sorunun içinde zaten. Sağlıklı diskler bile zorlanıyor artık, özellikle eski ve zayıf bir disk ise sistemi yavaşlatması doğal. Hele ki programları vesaire HDD'de tutuyorsanız ayrı uzun sürer.

1 gün öncesine kadar böyle değildi kasmalar yoktu ama bugün bayağı bir kasmaya başladı bad sectorde yok HDD'de.

Windows 10'a yenimi geçtiğimiz ya Windows 7 gibi sürüm kullanacaksınız ya da Windows 10 için SSD alacaksınız.

Zaten SSD kullanıyorum ama bozulduğu için şu an HDD'ye kurdum Windows'u. Windows 8.1 ve Windows 7 de Steam olmadığı için mecburen Windows 10'a kurmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…