2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 21 Ekim 2023 #11 Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #12 Windows onarım aracı belki çözebilir bende de öyleydi + ses geliyordu ama çözüldü artık olmuyor.
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer İstanbul 21 Ekim 2023 #13 269184 dedi: Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş. Genişletmek için tıkla... SSD diskler hayatı kolaylaştırıyor ama, mekanik diskler hala daha güvenli ve daha uzun ömürlü. Tabi marka model de önemli.
269184 dedi: Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş. Genişletmek için tıkla... SSD diskler hayatı kolaylaştırıyor ama, mekanik diskler hala daha güvenli ve daha uzun ömürlü. Tabi marka model de önemli.
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #14 Cango34 dedi: SSD diskler hayatı kolaylaştırıyor ama, mekanik diskler hala daha güvenli ve daha uzun ömürlü. Tabii marka model de önemli. Genişletmek için tıkla... Samsung.
Cango34 dedi: SSD diskler hayatı kolaylaştırıyor ama, mekanik diskler hala daha güvenli ve daha uzun ömürlü. Tabii marka model de önemli. Genişletmek için tıkla... Samsung.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.450 Çözümler 8 21 Ekim 2023 #15 Hocam bu devirde HDD ile Windows kullanıyorsan işkence fakat yedek olarak kullanıyorsan bir Low Level Format at hızlanır.
Hocam bu devirde HDD ile Windows kullanıyorsan işkence fakat yedek olarak kullanıyorsan bir Low Level Format at hızlanır.
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #16 Cihangir ceyhan dedi: Hocam bu devirde HDD ile Windows kullanıyorsan işkence fakat yedek olarak kullanıyorsan bir Low Level Format at hızlanır. Genişletmek için tıkla... Ya ne Windows'u hocam yemin ediyorum HDD'ten oyun açarken PC ayrı bir dünyaya geçiyor. Artık oyunları bile SSD'ye kuruyorum sırf o yüzden ilave SSD aldım.
Cihangir ceyhan dedi: Hocam bu devirde HDD ile Windows kullanıyorsan işkence fakat yedek olarak kullanıyorsan bir Low Level Format at hızlanır. Genişletmek için tıkla... Ya ne Windows'u hocam yemin ediyorum HDD'ten oyun açarken PC ayrı bir dünyaya geçiyor. Artık oyunları bile SSD'ye kuruyorum sırf o yüzden ilave SSD aldım.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #17 Yedekleme dışında artık HDD'ye yatırım yapmamak lazım. Sürekli erişmek gereken dosyalar söz konusu olduğunda HDD işkence artık.
Yedekleme dışında artık HDD'ye yatırım yapmamak lazım. Sürekli erişmek gereken dosyalar söz konusu olduğunda HDD işkence artık.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #18 atar1993 dedi: HD Tune Pro uygulamasında bad sector testi yapabilirsiniz. Ayrıca info kısmında sorunları da göstermekte. Genişletmek için tıkla... Yaptım yemyeşil çıktı. 269184 dedi: Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat olurlarsa bir gün HDD yerine tercih ederim.
atar1993 dedi: HD Tune Pro uygulamasında bad sector testi yapabilirsiniz. Ayrıca info kısmında sorunları da göstermekte. Genişletmek için tıkla... Yaptım yemyeşil çıktı. 269184 dedi: Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat olurlarsa bir gün HDD yerine tercih ederim.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.464 Makaleler 11 Çözümler 102 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 21 Ekim 2023 #19 b33rch dedi: Yaptım yemyeşil çıktı. Genişletmek için tıkla... Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir.
b33rch dedi: Yaptım yemyeşil çıktı. Genişletmek için tıkla... Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #20 atar1993 dedi: Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün gece yapmıştım. Şu an En İyi Duruma Getir olayını yapıyorum. Bitince tekrar yaparak sizinle paylaşacağım. atar1993 dedi: Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1697925600936.png 30,4 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 22 Ekim 2023
atar1993 dedi: Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün gece yapmıştım. Şu an En İyi Duruma Getir olayını yapıyorum. Bitince tekrar yaparak sizinle paylaşacağım. atar1993 dedi: Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir. Genişletmek için tıkla...