HDD'de olan dosyalar geç açılıyor

Depolama amacıyla bile SSD kullanmak lazım. HDD'ler gereksiz ağır, kaba ve yavaş.

Windows onarım aracı belki çözebilir bende de öyleydi + ses geliyordu ama çözüldü artık olmuyor.

Hocam bu devirde HDD ile Windows kullanıyorsan işkence fakat yedek olarak kullanıyorsan bir Low Level Format at hızlanır.

Yedekleme dışında artık HDD'ye yatırım yapmamak lazım. Sürekli erişmek gereken dosyalar söz konusu olduğunda HDD işkence artık.

Yaptım yemyeşil çıktı.

Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir.

Test sonunda info kısmında bilgiler temiz miydi? Hata var mıydı? Bad sector olmasa bile info kısmındaki hatalarda bir şeyler olabilir.
Dün gece yapmıştım. Şu an En İyi Duruma Getir olayını yapıyorum. Bitince tekrar yaparak sizinle paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• 1697925600936.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…