Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #1 Uzun zamandır HDD kullanıyordum. Bugün sonunda M.2 SSD'ye geçebildim bir sorum olacak. Ben bu Windows 10 ve diskimdeki programları vs. silmeden veya format atmadan bir şekilde SSD'ye taşıyabilir miyim HDD'de ki dosyaları?
Uzun zamandır HDD kullanıyordum. Bugün sonunda M.2 SSD'ye geçebildim bir sorum olacak. Ben bu Windows 10 ve diskimdeki programları vs. silmeden veya format atmadan bir şekilde SSD'ye taşıyabilir miyim HDD'de ki dosyaları?
Çözüm Selares 15 Ekim 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 15 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et