HDD'de Partition Bölümleri Yok

Ahmetbal222

Hectopat
Daha fazla  
10 yıl önce bir diske BIOS'tan şifre koyduk (BIOS şifresiyle karıştırmayın bu HDD şifresi) koyduğum şifreyi yazdığımda kabul etmedi ve yeni disk aldık. Bu diski pek çok yol deneyerek formatlamaya çalıştık lakin sonuç alamadık. Bir programla formatlamaya çalışırken diskin bölümlerini gördüm ve her silinebilen bölümü sildim ki bunlarda muhtemelen ön yükleyici bölümlerdi.
Şimdi bu diske tekrar erişmek için çözümler deneyeceğim ama diski başlatamıyorum. Diski Boot ettiğimde bu hata koduna ulaşıyorum: '0xc000000'
Technopat videosunu izliyorum, adımları takip ederken bende Partition bölümlerinin olmadığını görüyorum. Benim bunu düzeltip tekrar HDD password ekranına ulaşmam lazım. Nasıl partition bölümlerini onarırım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar disk erişim engelli anlayacağınız trilyon kere, trilyon farklı uygulamayla denediğim formatlamak, imkansız. Zaten bunları denerken diskte başka şeyler sildim bu firmware ya da önyükleme bölümleriydi. Benim bunları düzeltmem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…