F Falandolankasmavar Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim?
Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim?
muhammedemnnn Picopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Falandolankasmavar dedi: Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... Recuva programı ile diski tarayın taradıktan sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin
Falandolankasmavar dedi: Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... Recuva programı ile diski tarayın taradıktan sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ağustos 2024 #3 Falandolankasmavar dedi: Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... EaseUS adlı programla geri getirebilirsiniz. Fakat bazı dosyaların açılmama/bozulmuş olma ihtimali var.
Falandolankasmavar dedi: Merhaba. 2 adet hard diskim vardı, birini sildim ve geri nasıl getiricemi bilmiyroum. Nasıl getireceğim? Genişletmek için tıkla... EaseUS adlı programla geri getirebilirsiniz. Fakat bazı dosyaların açılmama/bozulmuş olma ihtimali var.
108308 Kilopat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer LTBA 17 Ağustos 2024 #4 Yalnız kurtarılmasını istediğiniz dosyaları aynı diske değil başka diske kopyalattırın. Kurtarma yapmak istediğiniz disk üzerinde herhangi bir işlem yapmayın.
Yalnız kurtarılmasını istediğiniz dosyaları aynı diske değil başka diske kopyalattırın. Kurtarma yapmak istediğiniz disk üzerinde herhangi bir işlem yapmayın.