GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.746 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #1 Sistemimde HDD İçinde Windows kurulu. Ancak ben buna SSD ekleyeceğim fakat HDD içinde bulunan dosyalarımın silinmesini istemiyorum. Bunu nasıl sağlarım?
Sistemimde HDD İçinde Windows kurulu. Ancak ben buna SSD ekleyeceğim fakat HDD içinde bulunan dosyalarımın silinmesini istemiyorum. Bunu nasıl sağlarım?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #2 Format atar gibi sistemi SSD'ye kurarsın başlangıcı da onun üzerinden yaparsın. O zaman istediğin olmuş olur.
Format atar gibi sistemi SSD'ye kurarsın başlangıcı da onun üzerinden yaparsın. O zaman istediğin olmuş olur.
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 24 Haziran 2018 #3 Technopat'ın bu videosu sana yardımcı olacaktır. (Laptop üzerinde anlatıldı. Yapacağın şeyler aynı.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat'ın bu videosu sana yardımcı olacaktır. (Laptop üzerinde anlatıldı. Yapacağın şeyler aynı.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et