HDD'de Windows varken SSD'ye Windows kurmak

Hocam çok teşekkürler. Yani biçimlendirmediğim sürece HDD'deki verilerim gitmeyecek ve hicbir şey yapmadan disk yerinde SSD'yi seçim devam tuşuna basacağım, değil mi?

Hocam çok teşekkürler. Yani biçimlendirmediğim sürece HDD'deki verilerim gitmeyecek ve hiçbir şey yapmadan disk yerinde SSD'yi seçim devam tuşuna basacağım, değil mi?
Aynen öyle. HDD olduğu gibi durur. İşletim sistemini SSD'ye kuracaksınız zaten. HDD'ye kurmadığınız için verileriniz gitmeyecek.

Aynen öyle. HDD olduğu gibi durur. İşletim sistemini SSD'ye kuracaksınız zaten. HDD'ye kurmadığınız için verileriniz gitmeyecek.
Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
@PossibleTurco Hocam rahatsız ediyorumz kusura bakmayın. Merak ettiğim bir şey var, kasama SSD'yi takında Windows normal olarak HDD'nin içinde olacak. HDD'yi biçimlendirmek istemediğimden dolayı Win. orada duracak. Ben SSD'ye Windows kurmak istediğimde iki yerde de Windows olmaz değil mi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…