Oyun orjinal mi?Merhaba arkadaşlar. 120 GB'lık SSD satın aldım. HDD' de bulunan Battlefield 1 oyunumu komple klasörü ile birlikte "Kes Yapıştır" yaparak aldığım SSD'ye taşısam, oyun çalışır mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Hayır öyle bir seçenek yok. Bir deneyeyim bakayım. Yorumun için teşekkürler..Origin hakkında hiç bir fikrim yok maalesef. Origin'in kendi seçeneklerinde yok mu? Yoksa bence deneyin pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Çalışmaz. Oyuna ait kayıt defteri girdilerini de değiştirmeniz gerek. Ya da...
- BF1 klasörünü yedekleyin.
- Oyunu kaldır deyin.
- Origin'in klasörünü SSD'niz olarak değiştirin. Buradan (Game Library Location):
Eki Görüntüle 313671- BF1'i o klasöre kopyalayın.
- Origin'de BF1'i indir deyin.
- Origin uzun bir süre klasörü okuyup oyunu doğruladıktan sonra dil seçim ekranını size gösterecek. Dili seçip ileri deyin, oyun yüklenmiş olacak.
Adımları doğru uygularsan bekleme olmayacak sadece dosyaları kontrol edecek.Tekrar indirme gibi bir durum olmayacak değil mi? Beklemek istemiyorum.
Çalışmaz. Oyuna ait kayıt defteri girdilerini de değiştirmeniz gerek. Ya da...
- BF1 klasörünü yedekleyin.
- Oyunu kaldır deyin.
- Origin'in klasörünü SSD'niz olarak değiştirin. Buradan (Game Library Location):
Eki Görüntüle 313671- BF1'i o klasöre kopyalayın.
- Origin'de BF1'i indir deyin.
- Origin uzun bir süre klasörü okuyup oyunu doğruladıktan sonra dil seçim ekranını size gösterecek. Dili seçip ileri deyin, oyun yüklenmiş olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.