HDD'deki BF1'i SSD'ye kopyalamak

BaserisX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 120 GB'lık SSD satın aldım. HDD' de bulunan Battlefield 1 oyunumu komple klasörü ile birlikte "Kes Yapıştır" yaparak aldığım SSD'ye taşısam, oyun çalışır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Origin hakkında hiç bir fikrim yok maalesef. Origin'in kendi seçeneklerinde yok mu? Yoksa bence deneyin pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Çalışmaz. Oyuna ait kayıt defteri girdilerini de değiştirmeniz gerek. Ya da...
  • BF1 klasörünü yedekleyin.
  • Oyunu kaldır deyin.
  • Origin'in klasörünü SSD'niz olarak değiştirin. Buradan (Game Library Location):

1531166503839.png
  • BF1'i o klasöre kopyalayın.
  • Origin'de BF1'i indir deyin.
  • Origin uzun bir süre klasörü okuyup oyunu doğruladıktan sonra dil seçim ekranını size gösterecek. Dili seçip ileri deyin, oyun yüklenmiş olacak.

• Oyunu kaldır deyin.
  • Origin'in klasörünü SSD'niz olarak değiştirin. Buradan (Game Library Location):

Eki Görüntüle 313671
  • Origin uzun bir süre klasörü okuyup oyunu doğruladıktan sonra dil seçim ekranını size gösterecek. Dili seçip ileri deyin, oyun yüklenmiş olacak.

Tekrar indirme gibi bir durum olmayacak değil mi? Beklemek istemiyorum.

• Oyunu kaldır deyin.

Eki Görüntüle 313671

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Daha önceden bunu Harddisk'e denemiştim. İnderecek dosya var gibi duruyordu ama indirmiyor hemen doğruluyordu. Bugün aynı şeyi 120 GB'lık SSD'ye denedim. Klasör 80 GB zaten 31 GB yer kaldı ama şu hatayı alıyorum. Nolur yardım edin.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı