G google218 Kilopat Katılım 26 Nisan 2013 Mesajlar 17 1 Ekim 2022 #1 Merhaba, notebooka SSD taktırdım. HDD'deki GTA 5 açılmıyor. Rockstar Games'e girince oyun yokmuş gibi gözüküyor. HDD D sürücüsünde SSD ise C sürüsünde. Windows C'de kurulu. D'deki oyunları vs. nasıl açarım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2022
Merhaba, notebooka SSD taktırdım. HDD'deki GTA 5 açılmıyor. Rockstar Games'e girince oyun yokmuş gibi gözüküyor. HDD D sürücüsünde SSD ise C sürüsünde. Windows C'de kurulu. D'deki oyunları vs. nasıl açarım?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 GTA 5 Epic Games'den mi yüklü?
G google218 Kilopat Katılım 26 Nisan 2013 Mesajlar 17 1 Ekim 2022 #3 Format at knk dedi: GTA 5 Epic Games'den mi yüklü? Genişletmek için tıkla... evet orda
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #4 google218 dedi: Evet orada. Genişletmek için tıkla... Ben buradan baktim bende oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
google218 dedi: Evet orada. Genişletmek için tıkla... Ben buradan baktim bende oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et