C diskini nasıl silmeyi planlıyorsunuz?
Windows oraya kurulu değil mi? Büyük ihtimalle öyledir de.
C ve D diskleri aynı harddisk üzerindeyse de bu komutlar iki diski de siler.
Yeni benzersiz veri kurtarma teknolojileriyle güçlendirilen R-STUDIO, NTFS, NTFS5, ReFS, FAT12 / 16/32, exFAT, HFS / HFS + ve APFS (Macintosh), Little ve Big Endian'dan kurtarma dosyaları için en kapsamlı veri kurtarma çözümüdür. UFS1 / UFS2...
EaseUS ücretsiz veri kurtarma yazılımı, Windows masaüstü bilgisayarlarından, dizüstü bilgisayarlardan ve diğer Windows uyumlu cihazlardan hızlı ancak eksiksiz bir dosya kurtarma için rakipsiz bir seçimdir. Silme, biçimlendirme, RAW vb.gibi...
Sabit Diskinizi Güvenli Bir Şekilde Yönetin DiskGenius, Windows kullanıcıları için disk kullanımını optimize etmek üzere tasarlanmış tam özellikli bölüm yöneticisidir. Disk alanı kullanımını en üst düzeye çıkarmak için yeniden boyutlandırmanızı...
C diskini nasıl silmeyi planlıyorsunuz?
Windows oraya kurulu değil mi? Büyük ihtimalle öyledir de.
C ve D diskleri aynı harddisk üzerindeyse de bu komutlar iki diski de siler.
c diskim 250 gb d diskim 1tb ayrı harddisk yanlış format atmışlar onuda silmeye çalıştım
bu arada teşekkür edrim böyle bir durumda mini tool data recovery diye bir uylgulama var onla uzun sürsede biraz masraflı olsada kurtardım en azından abimden dayak yemedim passaford belgeler vb şeyler vardı