MelihBeyK Decapat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 1 29 Ağustos 2018 #1 Yeni bir SSD aldım ve hardiskte Windows kurulu. SSD'me Windows kurdum yalnız HDD'de Windows kaldı. HDD'deki Windows'u silip taşınabilir disk yapmak istiyorum mesela oyunları HDD'ye kurup SSD'ye sistemi kurmak istiyorum. Biraz yardım eder misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2018
Yeni bir SSD aldım ve hardiskte Windows kurulu. SSD'me Windows kurdum yalnız HDD'de Windows kaldı. HDD'deki Windows'u silip taşınabilir disk yapmak istiyorum mesela oyunları HDD'ye kurup SSD'ye sistemi kurmak istiyorum. Biraz yardım eder misiniz ?
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Ağustos 2018 #2 Biçimlendir.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 29 Ağustos 2018 #3 SSD'den Windows boot ediliyorsa sorun yok ve MiniTool Partition Wizard ile biçimlendirip harf atayıp rahatça kullanabilirsin.
SSD'den Windows boot ediliyorsa sorun yok ve MiniTool Partition Wizard ile biçimlendirip harf atayıp rahatça kullanabilirsin.
Meraklı ve Araştırmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #4 Format atar gibi diski biçimlendirebilirsiniz ardından kurulumdan çıkarsınız.