O onurhamurcu Decapat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 4 23 Kasım 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Kara cuma indirimlerinde 860 EVO aldım ancak Windows olsun içindeki oyunlar olsun bunları nasıl kaybetmeden aktarabilirim HDD'den SSD'ye?
Merhaba arkadaşlar. Kara cuma indirimlerinde 860 EVO aldım ancak Windows olsun içindeki oyunlar olsun bunları nasıl kaybetmeden aktarabilirim HDD'den SSD'ye?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Kasım 2018 #2 Elli tane konu açıldı şu konuda. Az bir şey araştırın şu forumu yahu. Google amcaya yazsan direkt bu çıkıyor zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elli tane konu açıldı şu konuda. Az bir şey araştırın şu forumu yahu. Google amcaya yazsan direkt bu çıkıyor zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O onurhamurcu Decapat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 4 23 Kasım 2018 #3 StyxQ dedi: Elli tane konu açıldı şu konuda. Az bir şey araştırın şu forumu yahu. Google amcaya yazsan direkt bu çıkıyor zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalnıza windowsu demedim ben diğer dosyaları da dedim okuduysan eğer görürsün
StyxQ dedi: Elli tane konu açıldı şu konuda. Az bir şey araştırın şu forumu yahu. Google amcaya yazsan direkt bu çıkıyor zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalnıza windowsu demedim ben diğer dosyaları da dedim okuduysan eğer görürsün
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Kasım 2018 #4 onurhamurcu dedi: Yalnıza windowsu demedim ben diğer dosyaları da dedim okuduysan eğer görürsün Genişletmek için tıkla... Söylenecek çok şey var da neyse. Video’da komple disk klonlama anlatılıyor. izlesen görürdün.
onurhamurcu dedi: Yalnıza windowsu demedim ben diğer dosyaları da dedim okuduysan eğer görürsün Genişletmek için tıkla... Söylenecek çok şey var da neyse. Video’da komple disk klonlama anlatılıyor. izlesen görürdün.