Swiftea Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #2 Merhaba ben 1 TB'lık bir harddisk kullanıyorum. James Donkey'in 120 GB'lık bir SSD'sini aldım bilgisayarım çok yavaş açıldığı için bu SSD'yi aldım. Windows'u SSD'ye nasıl geçirebilirim?
Merhaba ben 1 TB'lık bir harddisk kullanıyorum. James Donkey'in 120 GB'lık bir SSD'sini aldım bilgisayarım çok yavaş açıldığı için bu SSD'yi aldım. Windows'u SSD'ye nasıl geçirebilirim?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 9 Kasım 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izler misin?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Kasım 2020 #4 USB'den Windows kurucaksınız. Kurarken de SSD'yi seçiceksiniz.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Kasım 2020 #5 Keşke SSD almadan önce buradan yardım isteseydiniz. Aldığınız SSD kronik sorunlar içermekte ne yazık ki... Sürprizbozan: Disk klonlama - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki Techopat videosundan yararlanabilirsiniz. Bence temiz bir kurulum en iyisi olacaktır. Lakin seçim sizin.
Keşke SSD almadan önce buradan yardım isteseydiniz. Aldığınız SSD kronik sorunlar içermekte ne yazık ki... Sürprizbozan: Disk klonlama - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki Techopat videosundan yararlanabilirsiniz. Bence temiz bir kurulum en iyisi olacaktır. Lakin seçim sizin.
ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #6 Önermiyorum Windows HDD'de kalsın SSD'de olası sorunlar oluşabiliyor, en iyisi oyun için kullanmak.
Fear77 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #7 286313 dedi: Keşke SSD almadan önce buradan yardım isteseydiniz. Aldığınız SSD kronik sorunlar içermekte ne yazık ki... Sürprizbozan: Disk klonlama - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki Techopat videosundan yararlanabilirsiniz. Bence temiz bir kurulum en iyisi olacaktır. Lakin seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ?
286313 dedi: Keşke SSD almadan önce buradan yardım isteseydiniz. Aldığınız SSD kronik sorunlar içermekte ne yazık ki... Sürprizbozan: Disk klonlama - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki Techopat videosundan yararlanabilirsiniz. Bence temiz bir kurulum en iyisi olacaktır. Lakin seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Kasım 2020 #8 Fear77 dedi: Ne gibi ? Genişletmek için tıkla... Yazma ve Okuma değerleri vaat ettiğinin altında. Uyumluluk sorunları vardır. (BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.) Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü.
Fear77 dedi: Ne gibi ? Genişletmek için tıkla... Yazma ve Okuma değerleri vaat ettiğinin altında. Uyumluluk sorunları vardır. (BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.) Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü.
Swiftea Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #9 286313 dedi: Yazma ve okuma değerleri vaat ettiğinin altında. Uyumluluk sorunları vardır. (BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.) Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl çözebilirim?
286313 dedi: Yazma ve okuma değerleri vaat ettiğinin altında. Uyumluluk sorunları vardır. (BIOS ve Windows bazen okumuyor/görmüyor.) Bazı kullanıcılar da sağlığı hızlı düştü. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl çözebilirim?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 9 Kasım 2020 #10 Swiftea dedi: Peki bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözemezsin. Senlik bir durum değil.
Swiftea dedi: Peki bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözemezsin. Senlik bir durum değil.