YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Selamlar, bilgisayarıma Ubuntu kuracağım. SSD'mde Windows 10 var, hard diskimi ise 2'ye bölüp birine Ubuntu kuracağım, öbür parçasında ise oyunlar ve belgelerim var. Sizce o hard diskten böldüğüm alana Ubuntu kurarsam verilerim gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021
Selamlar, bilgisayarıma Ubuntu kuracağım. SSD'mde Windows 10 var, hard diskimi ise 2'ye bölüp birine Ubuntu kuracağım, öbür parçasında ise oyunlar ve belgelerim var. Sizce o hard diskten böldüğüm alana Ubuntu kurarsam verilerim gider mi?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Temmuz 2021 #2 Verilerin gitmez. Kurulum esnasinda ayirdiginiz alani dogru bir sekilde ayarlarsaniz sorun cikmaz.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 runit dedi: Verilerin gitmez. Kurulum esnasinda ayirdiginiz alani dogru bir sekilde ayarlarsaniz sorun cikmaz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
runit dedi: Verilerin gitmez. Kurulum esnasinda ayirdiginiz alani dogru bir sekilde ayarlarsaniz sorun cikmaz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.