HDD'den dolayı bilgisayar donması

mkilicarslan

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllardır aynı HDD'yi kullanmaktayım son 1-2 aydır sürekli bilgisayarım donuyor. Her çeşit Windows yükledim fakat sorun hala düzelmedi. İnternette ufak bir araştırma yaptım ve HDDTune programı ile HDD'yi kontrol ettiğimde bu sorunlar karşıma çıktı. Sorunu nasıl düzeltebilirim?

1.png
2.png

Hocam HDD'nizde sector hatası var, bu herhangi bir yazılım ile düzelmez. Yeni HDD almanız gerekiyor sorunu çözmek için.

Bad sektör hatasını 50 TL karşılığında yüzde 50 sans ile düzeltebilirim , diğer yüzde 50 sans ile ya yanar ya hiç düzelmez HDD bana göndermen lazım kargo gidiş gelis sana ait

250 gb hdd için 50 lira verecek sana kargo da gidiş geliş 25 lira desek 75 lirayi ve hdd yi çöpe atmiş olacak. Onun yerine 150-180 lira civarlarinda 240-250 gb ssd alir en azindan ölü hdd ye ölü yatirim yapmamiş olur. Lutfen mantikli olun arkadaslar 250 gb hdd için tutmuş para istiyor tamir edecekmiş . Ne guzel olmus memleketimin insanlari hepsi uc kurus para pesine duşmuş... Desen ki gonder kargo parasi senden. İnsanlik benden olsun bir faydam dokunsun desen neyse 😀 bu forum da çok boş beleş insanlar dolmaya başladi yaşiniz kac kardesim 15 mi diycem ama 15 yasindaki kardeslerime ayip olucak cunki akil yasta degil kimisinde olmayan başta..

Böyle bir saçmalık mı var 50 TL'ye şans işi birde kargo ücreti git gel de cabası. Kesinlikle böyle bir işe bulaşmayın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı