HDD'den Gelen Ses

Devil Phoenix

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 1 adet SSD (Windows kurulu) ve 1 adet 2 TB HDD (WD Black) bulunmakta.
Son haftalarda HDD ile ilgili bir işlem yaparken, dosya açarken sesli uğultulu bir şekilde çalışmakta olduğunu fark ettim ve bugün itibariyle de bilgisayar açılırken çıkan HDD click sesi normal PC açıkken arada 1-2 kez çıkmaya başladı. Sorunum neyden kaynaklı olabilir, çünkü HDD'yi kullanalı 1 yıl oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD gidici olabilir eğer garanti varsa yollaman iyi olur. WD servisi her zaman ilgilidir. Defrag yapmayı dene ve Bad Sector için tarama yaptır. Sonuçları paylaşırsan daha yardımcı olunur.

HDD gidici olabilir eğer garanti varsa yollaman iyi olur. WD servisi her zaman ilgilidir. Defrag yapmayı dene ve Bad Sector için tarama yaptır. Sonuçları paylaşırsan daha yardımcı olunur.
Dostum WD Servisi bir sorunu ortalama kaç günde çözüyor? Benim HDD'den çok ses çıkıyor sanki metali bir yere sürter gibi. Ama PC'deki tek depolama o olduğu için şimdilik gönderemedim. Kaç güne çözüyorlar?

Dostum WD Servisi bir sorunu ortalama kaç günde çözüyor? Benim HDD'den çok ses çıkıyor sanki metali bir yere sürter gibi. Ama PC'deki tek depolama o olduğu için şimdilik gönderemedim. Kaç güne çözüyorlar?
Duruma bağlı olarak 1 haftadan 2 aya kadar değişiyor diye biliyorum.

Hd tune ile taramada temiz çıkıyor. Ve bu uğultu sadece d diski ile ilgili işlem yaparken başta çıkıyor sonra duruyor başka işlem yapana kadar mesela steam'i açarken çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı