haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 26 Aralık 2014 #1 Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Yardımcı olabilecek, deneyimli kişiler, yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 26 Aralık 2014
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 26 Aralık 2014 #2 Bu rehberden yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberden yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 27 Aralık 2014 #3 Ssd'e aktarımı anladım, ama bunu harddisk için nasıl yapacam?
haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 27 Aralık 2014 #4 Harddisk için, usb'li harddisk kutusu alıp öylemi yapmam gerek videodaki gibi? Başka türlü olmazmı? Harddiskim, WD 1TB 64MB cache Purple'dır.
Harddisk için, usb'li harddisk kutusu alıp öylemi yapmam gerek videodaki gibi? Başka türlü olmazmı? Harddiskim, WD 1TB 64MB cache Purple'dır.
F fatih52 Ziyaretçi 27 Aralık 2014 #5 Elinizde ki 2 HDD normal HDD ise aynı işlemi yapıyorsunuz. Acronis True İmage ile de yapabilirsiniz bu işlemi. SSD ve HDD olması fark etmiyor.
Elinizde ki 2 HDD normal HDD ise aynı işlemi yapıyorsunuz. Acronis True İmage ile de yapabilirsiniz bu işlemi. SSD ve HDD olması fark etmiyor.
haydar Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 224 27 Aralık 2014 #6 Malesef, kopyalamak için Acronisi satın almam gerekiyormuş, benim yaptığım backup muş, yani yanlış yapmışım. Son düzenleme: 27 Aralık 2014
Malesef, kopyalamak için Acronisi satın almam gerekiyormuş, benim yaptığım backup muş, yani yanlış yapmışım.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #7 @haydar Acronis programında Rescue Media ile usb boot edilen kurtarma programını oluşturarak backup yapılan işletim sistemini yeni diskinize kurabilirsiniz.
@haydar Acronis programında Rescue Media ile usb boot edilen kurtarma programını oluşturarak backup yapılan işletim sistemini yeni diskinize kurabilirsiniz.