HDD'den Samsung 870 Evo 250GB'a geçmek fark yaratır mı?

lyle

Hectopat
Daha fazla  

Böyle bir HDD'den böyle bir SSD'ye geçsem Valorant'ta karşılaştığım harita ekranı gelmeme yani hız hatalarıyla tekrar karşılaşır mıyım? Ya da bir FPS artışı olur mu? Ve sistem hızı artar mı? Bir de laptopa 1 HDD takılıyken 1 SSD daha takabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1650375956528.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
Büyük bir fark yaratacaktır. Güzel bir SSD olur kendileri.

Laptop'un DVD okuyucusu varsa, HDD caddy/kızağı adı verilen ürünlerden kullanarak hem HDD hem SSD kullanabilirsiniz. (HDD kızağına SSD takmayın, hızı yavaş olacaktır.)

Laptopa sadece bir disk takabilirsiniz hocam ya SSD ya da HDD hız olarak hızlanmasını adeta uçarsınız + oyuna giriş çıkışlardaki sistemin açılma hızı net 3 kat artar.

SSD FPS üzerinde etkisi yok ama bilgisayarın açılış hızında ve oyunların açılmasında çok fark eder.

Ya ben tam anlayamadım fakat dediğiniz Caddy'lerden bir link bırakabilirseniz iyi olur.

Öneri için teşekkürler muhtemelen sizin dediğinizi alacağım.

Bunun gibi ürünler. Boyut farklılıkları olabildiğinden almadan cihazınızın yuvasının boyutunu ölçün.

Kanka seni de yorucam ama 9mmmiş benim yuva. Buna göre bir Caddy link bırakabilir misin kral?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…