korayy1903 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar hangi programı kullanmalıyım. Kurtarmak istediğim dosya maximum 100 MB HDD'yi depolama için kullanıyordum. Windows yüklemedim. Save dosyasını dün sabah sildim. Şimdi de lazım oldu. Yardımınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Arkadaşlar hangi programı kullanmalıyım. Kurtarmak istediğim dosya maximum 100 MB HDD'yi depolama için kullanıyordum. Windows yüklemedim. Save dosyasını dün sabah sildim. Şimdi de lazım oldu. Yardımınızı bekliyorum.
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #2 USB Bellek kullanıp kurtarabilirsiniz
korayy1903 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Ömer Avcu dedi: USB Bellek kullanıp kurtarabilirsiniz Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor tam olarak?
Ömer Avcu dedi: USB Bellek kullanıp kurtarabilirsiniz Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor tam olarak?
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #4 korayy1903 dedi: O nasıl oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... save dosyasını flash belleğin içine atın. Yeni bilgisayarında oyunun save klasörünü açın ve save dosyasını oraya atın. Bu kadar
korayy1903 dedi: O nasıl oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... save dosyasını flash belleğin içine atın. Yeni bilgisayarında oyunun save klasörünü açın ve save dosyasını oraya atın. Bu kadar