Mexiweq Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 16 Mart 2021 #11 Assecreed dedi: Smart sekmesini de paylaşınız ve diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... SATA anakarta bağlanılan kablo muydu? Assecreed dedi: SMART sekmesini de paylaşınız ve diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri adsız.png 92,7 KB · Görüntüleme: 43 adsız.png 92,7 KB · Görüntüleme: 42
Assecreed dedi: Smart sekmesini de paylaşınız ve diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... SATA anakarta bağlanılan kablo muydu? Assecreed dedi: SMART sekmesini de paylaşınız ve diskin SATA ve güç kablosunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla...
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #12 Mexiweq dedi: SATA anakarta bağlanılan kablo muydu? Genişletmek için tıkla... Evet. Diski başka bir SATA portuna da takın.
Mexiweq dedi: SATA anakarta bağlanılan kablo muydu? Genişletmek için tıkla... Evet. Diski başka bir SATA portuna da takın.
Mexiweq Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 16 Mart 2021 #13 Assecreed dedi: Evet. Diski başka bir SATA portuna da takın. Genişletmek için tıkla... Şöyle benim 1 tane port var 2 tane vardı da o kırıldı. O sarı yere takmaya çalıştım da fps düşüşü yaşadım. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.57.05.jpeg 270,7 KB · Görüntüleme: 36
Assecreed dedi: Evet. Diski başka bir SATA portuna da takın. Genişletmek için tıkla... Şöyle benim 1 tane port var 2 tane vardı da o kırıldı. O sarı yere takmaya çalıştım da fps düşüşü yaşadım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #14 Mexiweq dedi: Şöyle benim 1 tane port var 2 tane vardı da o kırıldı. O sarı yere takmaya çalıştım da fps düşüşü yaşadım. Genişletmek için tıkla... O zaman sadece kabloları değiştirin.
Mexiweq dedi: Şöyle benim 1 tane port var 2 tane vardı da o kırıldı. O sarı yere takmaya çalıştım da fps düşüşü yaşadım. Genişletmek için tıkla... O zaman sadece kabloları değiştirin.
Mexiweq Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 16 Mart 2021 #15 Assecreed dedi: O zaman sadece kabloları değiştirin. Genişletmek için tıkla... Değiştir derken yeni mi alayım.
Assecreed dedi: O zaman sadece kabloları değiştirin. Genişletmek için tıkla... Değiştir derken yeni mi alayım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #16 Mexiweq dedi: Değiştir derken yeni mi alayım. Genişletmek için tıkla... Evet. Çünkü kabloda bir sorun göremedim.
Mexiweq dedi: Değiştir derken yeni mi alayım. Genişletmek için tıkla... Evet. Çünkü kabloda bir sorun göremedim.
Mexiweq Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 16 Mart 2021 #17 Assecreed dedi: Evet. Çünkü kabloda bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Port girişinde bir sıkıntı yoktur değil mi? Yani sorun kablolarda.
Assecreed dedi: Evet. Çünkü kabloda bir sorun göremedim. Genişletmek için tıkla... Port girişinde bir sıkıntı yoktur değil mi? Yani sorun kablolarda.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #18 Mexiweq dedi: Port girişinde bir sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olabilir. Kabloyu aradan çıkarmak için yeni bir kablo ile denemenizi istedim.
Mexiweq dedi: Port girişinde bir sıkıntı yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olabilir. Kabloyu aradan çıkarmak için yeni bir kablo ile denemenizi istedim.
Mexiweq Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 104 Çözümler 1 16 Mart 2021 #19 Assecreed dedi: Bir sıkıntı olabilir. Kabloyu aradan çıkarmak için yeni bir kablo ile denemenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Az daha diski değiştiriyordum sağ ol yardımların için.
Assecreed dedi: Bir sıkıntı olabilir. Kabloyu aradan çıkarmak için yeni bir kablo ile denemenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Az daha diski değiştiriyordum sağ ol yardımların için.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #20 Mexiweq dedi: Az daha diski değiştiriyordum sağ ol yardımların için. Genişletmek için tıkla... Kabloyu değiştirdikten sonra veri aktarım hataları artıyor mu diye bakın. artmaya devam ederse ya portta ya da diskte bir sorun vardır.
Mexiweq dedi: Az daha diski değiştiriyordum sağ ol yardımların için. Genişletmek için tıkla... Kabloyu değiştirdikten sonra veri aktarım hataları artıyor mu diye bakın. artmaya devam ederse ya portta ya da diskte bir sorun vardır.