HDD'den SSD'ye dosya taşımak

İbrahim Aksoy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 500GB SSD aldım Samsung 850 Evo marka. HDD'de olan dosyaların bir kaçını SSD'ye kopyalamak istiyorum, bununla ilgili bir kaç araştırma yaptım ancak Windows ile birlikte kopyalama falan yapıyorlar. Ben sadece belirli dosyaları almak istiyorum bu mümkün mü? Ayrıca tek disk olarak formatladım yani sadece yerel disk C mevcut, bunu ikiye bölmemde herangi bir sakınca varmı? birde HDD ile SSD'yi ortak kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Belirli dosyaları aktarmak istiyorsan elle taşıyabilirsin. Kopyala > yapıştır.
  • Bir bilgisayarda iki tane C sürücüsü olmaz. SSD bu durumda D sürücüsü olur. İkiye bölebilirsin, sorun olmaz.
  • Yıllardır topladığımız sistemlere SSD ve HDD takıyoruz. Ortak kullanımı engelleyen hiçbir şey yok.

• Belirli dosyaları aktarmak istiyorsan elle taşıyabilirsin. Kopyala > yapıştır.
  • Bir bilgisayarda iki tane C sürücüsü olmaz. SSD bu durumda D sürücüsü olur. İkiye bölebilirsin, sorun olmaz.
  • Yıllardır topladığımız sistemlere SSD ve HDD takıyoruz. Ortak kullanımı engelleyen hiçbir şey yok.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Recep bey. bu durumda hardiskimi tek disk D olarak ayarlamam lazım öylemi yoksa yanlışmı anladım? teşekkürler.
Şöyle bir sıkıntı meydana geldi. HDD'yi bağladım SSD ile birlikte yereldisk C SSD yerel disk D HDD
ama 74GBlik bir alan boşta ayrılmamış alan olarak geçiyor. bunu D ye nasıl eklerim ?
yokmu bilen yardımcı olucak birileri ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,7 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı